02 July 2013

small holiday in june

Zdravo dragi moi.Posla dvata posta bez sliki sega ke ve bombardiram so sliki od mojot odmor za ovoj mesec.Kako sto znaete obozavam da patuvam,pa taka praktikuvame ednas mesecno da odpatuvame nekade.
Najcesto ja odbirame Grcija od pricina sto e najblisku-so 4-5dena odmor druga destinacija ne doagja vo predvid.Sekojdnevieto,rabotata,brzoto tempo na zivot se pricina sto na sekoj mu e potrebna vozdiska.Plaza,more,ubava hrana i nesto novo se poveke od pogodni za polnenje na bateriite.Patuvanjata do grcija ne pominuvaat bez sopping vo h&m(sto e uste edna pozitivna strana:).Veke ste zapoznaeni so mojata opsesija-fotografiranjeto.Uzivajte vo toa sto uspeav da go dolovam za vas.

*Za anonimusot od predhodnite 2posta.Devojko koja i da si moite finansii nemozes da gi meris.Toa dali ke kupam replika ili original e moj izbor i ne sekogas merilo na dlabocinata na djebot.Mrazam i ne praktikuvam da zboruvam za toa sto kolku cini,no tvojot komentar me isprovocira.Mojot odmor,hotelot i se drugo cini tolku kolku sto mozam da kupam original tasna,so ogled na padot na cenite na originalite.Tvojot nizok komentar ''od daleku se gleda koj kolku moze da si dozvoli'' e pricina za ova sto go napisav.Ti prakam golem pozdrav,obrni vnimanie na svojot blog,pisuvaj pocesto...i za kraj linkce od tasna koja so malku uskratuvanje na uzivanjata sekoj moze da si ja dozvoli....POVELI :)
-Tuka ke se nadopolnam so nesto drugo,kolku i da imam,sto i da rabotam vo zivotot ponataka, nikogas nema da frlam pari za skapi tasni ili drugi parcinja garderoba.Jas sum edna skromna licnost koja se zadovoluva so mali nesta.










A koj me sledi na instangram,mozese da gi vidi ovie sliki,a i mnogu drugi:)








10 comments:

  1. Znaci za anonimusot-pacienti imalo i ke ima od sekogash!! Toa sho nekoj se faka dali bilo literaturno ili ne manje-bitno!! Ne pishuvash kniga bre..vtoro-da komentirash za nekogo vo smisol...ete tolku se mozhe demek finansiski-ke kazham samo-imame kukni prijateli koi se druzhime dosta so niv-i neznaat kolku pari imaat-da ja vidish devojkata nema nikogash da pomislish deka se shto e na nea e ekstra skapo!!!!! Nikade ne se gleda etiketa,logoto na brendot i takvi nekoi raboti. Mozhesh bre da bidesh nakitena so Louis Vuiton tashni kic najgolem-ama ete...A na 2 meseci da se ide na 4-5 dena nekade na more i ne e bash za frlanje..Se toa koshta a nekoi sho se prcat ni do Pretor ne bile (go davam kako primer Pretor nemam nisto protiv)...Obicno ne pishuvam vakvi komentari ama ete i mene me iznarvira toj komentarot bidejki i kaj mene imalo takvi komentari-pacienti!! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah te obozavam zeno,sledniot vikend picime zaedno u pretor :*

      Delete
  2. Прекрасна си, значи и сликите и напишаното!
    Прво, се гледа дека си уживала, така треба и да продолжиш ;)
    А за остатокот, знаеш и сама колку не треба да се замараш ***

    п.с.Поздрав до розевиот куфер со цветчиња, има сестра близначка кај мене :))

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pozdrav back do sestra bliznacka :****

      Delete
  3. Убави фотографии. Ќе се фатам и јас за куферот ко сања, многу ми се допаѓа.

    ReplyDelete
  4. uuuf odmor, sigurna sum deka preubavo si si pominala, jas mojot odmor edvaj go cekam :D Preubavi sliki i ubavo napishano :D

    http://ilovefashionizabela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Баш добро што анонимни ти пишуваат, тоа значи дека те забележуваат и колку лошо и да коментираат, сепак трошат време на твојот блог. Инаку, прекрасни летни фотографии :) Море, плажа, коктели.... awesome!

    http://fashioncompilation.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Ic da ne se zamaras so anonimusi, ti si uzivkaj i si setkaj i si kupuvaj se sto ti dusa saka, bez razlika dali e so edna ili ne znam kolku nuli na kraj, na kraj pak e bitno koj kako ke go iskombinira :*

    ReplyDelete