29 March 2012

size + girls

this girls is amazing...and i have some kilograms +,but i love my body
1 comment:

  1. ахх водам борба и јас со килограмите моментално сум на различен режим на исхрана. Не би сакала да сум слаба како закачалка но дефитивно имам за слабеење да дојдам до онаа нормала . И единствената причина што сакам да ослабам е за да можам да си купам се што сакам ми се има случено нешто мнг да ми се допаѓа ама немало бројче !!! :S

    ReplyDelete